Gizir választék

Figyelem! Jó tudni. A termékkép illusztráció, a valóságban a színek eltérhetnek a képen látottaktól!

 

 

A POLYLAC bútorlap karc és hőálló. A bútorlapok lehetnek a PET-től függően fényes vagy matt felületűek.

Az MDF alap 18 mm, ez az alapréteg. Erre jön egy modern dekorpapír, mintás vagy uni színben. Egy speciálisan kifejlesztett, környezetbarát, átlátszó PET fóliát rétegeznek a felületen, hogy megvédjék a külső tényezőktől. Felülete polírozható!

A Polylacnak van a világon az egyik legnagyobb karcállósága miközben a tükröződő visszaverődése is megmarad. A Polylac  bútorlap a felületek között a világon az egyik legkörnyezetbarátabb termék. 100%-ban PVC MENTES.

Tisztítása egyszerű. Bármilyen tisztítószerrel történhet, de az enyhe szappanos víz is elegendő ahhoz hogy szépen tükröződjön. Közvetlen hőhatástól óvni kell.

 

 

 

 

Az Ultra High Gloss (UHG) magasfényű bútorlapok, a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kaphatóak. Az alap uni színeken (fehér, bézs, fekete…) felül már széles színválasztékban kaphatóak, továbbá faerezetű és egyéb fantázia felületben is megvásárolhatóak. A magasfényű bútorlapokat natúr 18mm-es MDF lapból gyártják. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják. 

A  terméknek három fő színkategóriája van:

  • Uni színek
  • Faerezetek
  • Hologramos fantázia